Over ons

Hoe het begon

Het begon ruim 2 decennia geleden. De kinderen werden ouder, Nel kreeg iets meer vrije tijd en het ruitersportwinkeltje Jolly Jumper, zo’n 600 meter verderop in de straat, kwam te koop. Een uitgelezen kans; Nel houdt van een praatje, mensen oprecht adviseren en wilde altijd al graag iets “aan huis”.

In het jaar 2000 was het zo ver. De boel werd verhuisd, nieuwe leveranciers benaderd, de winkel ingericht en zodoende is Horse Barn ontstaan. Een passende naam, aangezien de sfeervol ingerichte winkel zich in een schuur bevindt. In de loop der jaren is het assortiment uitgebreid, zijn er meerdere merken bijgekomen en is de winkel vergroot.

Ondanks haar groei staat Horse Barn nog altijd bekend als een gezellige, sfeervolle shoplocatie, waar service, klantvriendelijkheid en de beste prijs-kwaliteit verhouding voorop staan! Klanten die vroeger als kind zijnde al in de winkel kwamen, komen nu opnieuw met hun eigen gezinnetje.

Alles voor ruiter en paard is verkrijgbaar, zoals rijbroeken, helmen, bovenkleding, beugels, bitten en dekens. Kortom een winkel met een zeer breed assortiment, waar de klant nog echt koning(in) is. Nel staat de klant dan ook graag te woord, neemt de tijd en biedt oprecht advies.

Over ons